Hírek

HUSSE TÁPCSERE AKCIÓ!!! Támogass menhelyeket vásárlásoddal!
Támogass menhelyeket vásárlásoddal! A Husse-nál most régi tápodat beszámítjuk, így akár 5.000 Ft-tal kevesebbért is hozzá juthatsz a svéd szuperprémium eledelekhez, és régi tápodat eljuttatjuk az Állatvédőrséghez vagy a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálathoz! Kattints a részletekért!

Bővebben >>Szavazás

 Üdvözlünk minden Kedves Érdeklődőt a Husse Dél-Pest weboldalán!

Engedjék meg, hogy bemutatkozzunk. 

Cégünk, a Supremum Service Kft. családi vállalkozás, 2014. augusztusban csatlakoztunk a Husse francise hálózathoz, és kezdtük meg tevékenységünket a Bp. VIII., XIX., XX. és környező kerületekben, az ott élő kutyások, cicások , lovasok és kedvenceik között szeretnénk népszerűsíteni a Husse svéd magas minőségű kutya-, cicaeledeleket, kiegészítőket, lovas termékeket.

Kutyás gazdikként nekünk sem volt mindegy, kiskutyánk mit fogyaszt, így ismerkedtünk meg a Husse szuperprémium állateledelekkel, számunkra - illetve érzékeny gyomrú kiskutyánk, Flóri számára is hamar kiderült, hogy a Husse svéd minőségi eledelek a termékek összetételüket tekintve ideálisak és nem utolsó sorban nagyon finomak! :) Azokhoz a gazdikhoz szólunk tehát, akiknek fontos kedvencük egészsége, jól léte és nagy figyelmet fordítanak az állatok megfelelő, változatos táplálására.

Husse márkaboltunk egyedülálló Magyarországon, a Bp. VIII. Horváth Mihály tér 2. sz. alatt nyitottuk meg.
Szeretettel várunk minden kedves kutyás, cicás gazdit és kedvencüket is, ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Husse svéd magas minőségű kutya és cicaeledelekkel, kiegészítőkkel, ápolószerekkel, lovas termékekkel.

 Budapest VIII., XIX., és XX. kerületekben ingyenes házhoz szállítást végzünk, kedvence eledelét  így már akár másnap otthonában vagy munkahelyén átveheti tőlünk. Kiszolgáljuk még: IX., X., XVII., XVIII., XXI., XXIII. kerületekből rendelő Kedves Gazdikat is, szintén ingyenes kiszállítással!

 
Érdeklődéseiket a
0620-212-20-28-as telefonszámon vagy a
hussedelpest@husse.hu e-mail címen fogadjuk,
látogasson el a központi weboldalra is, ahol a termékekről minden információt megtalál és rendelését is azonnal leadhatja: www.husse.hu

Lájkolja Facebook oldalunkat, hogy akcióinkról, új termékeinkről folyamatosan tájékoztatást kaphasson! 
Husse Dél-Pe/s/t Shop
https://facebook.com/pages/Husse-D%C3%A9l-Pest-Shop/662801287101813Üdvözlettel: A Husse Dél-Pest Csapata

 

Üzenetküldés

Küldjön üzenetet, kérdezzen, kérje segítségünket kedvence számára optimális eledel kiválasztásában.
 
Név:
*E-mail:
*Üzenet:
  
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Booking.com

Ingyenes honlapkészítő


Keresés

ÜzenőfalÚj üzenet:
Név:

Üzenet:

Ez a weboldal a www.oldalunk.hu honlapkészítővel készült.